Örömkönnyek az ifjúsági fúvószenekar hangversenyén

A Váci Ifjúsági Fúvószenekar július első napjaiban Görögországban vendégszerepelt, az utazás során a Délvidéki Tóthfalu községben a Kaszap István Kollégiumban szállták meg.  Ott tartózkodásuk során nagysikerű hangversenyt adtak a település lakóinak nagy örömére.

A fúvózenekartól megszokott lendületes, szórakoztató műsort vastapssal díjazta a publikum, megható dallamok az összegyűltek szemébe örömkönnyeket is csaltak.  A hangverseny zárásaként a zenekar kíséretében került közösen eléneklésre a Boldogasszony anyánk ének, melyet a régi időkben himnuszként is énekeltek.

Utasi Jenő plébános atya, a diákotthon és kollégium vezetője beszédében köszönetét fejezte ki a színvonalas műsorért, mely egyben a település jubileumi ünnepségsorozatának egyik programja volt.

Kápolnai Jenő karmesterrel az egyik legnagyobb hagyományokkal bíró  szerbiai magyar sajtótermék a Hét Nap is készített riportot.  A Váci Ifjúsági Fúvószenekar tóthfalui vendégszereplése Vác Város Önkormányzatának támogatásával valósult meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

A zenekart legközelebb a Váci Világi Vigalom keretében láthatjuk 2019. július 21-én 19 órától Vác Főterén. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!