Figyelem: forgalomkorlátozások a vigalom ideje alatt

Mint minden évben most is forgalomkorlátozásokra kerül sor a vigalom ideje alatt, így ha lehet ne megszokásból vezessünk – kéri a városháza.

Július 17-én szerda 20 órától a Köztársaság úton a Március 15. tértől a Petróczy utcáig megállni tilos. A központi piac július 18-tól gépjárművel csak a Káptalan utca felől közelíthető meg. A Káptalan utcából a kihajtás a Piac utca – mélygarázs, Posta park útvonalon történik.

Július 18-án csütörtökön 8-tól a Bajcsy Zsilinszky utca és az Ilona utca a város felé egyirányú lesz.

Július 18-án csütörtökön 8 órától a Burgundia utca a Bajcsy Zsilinszky utcától a Budapesti főút felé egyirányú lesz.

Július 18-án csütörtökön 18 órától a rendezvény végéig (július 21-én kb. 24 óráig) a Konstantin téren a táblával kijelölt helyeken megállni tilos.

Július 16-án 8-tól július 23. 18 óráig a Duna-parton a kerékpárút Gombás patak hídja és a révátkelő közötti szakasza elveszíti kerékpárút funkcióját!

Július 18. csütörtökön 8:00-tól lezárásra kerül az Ady Endre sétány a komptól, valamint a József Attila sétány teljes szakasza. A révátkelő forgalma zavartalan a rendezvény ideje alatt – írják.

Július 19-én 12 órától a Petróczy utca teljes szakasza lezárásra kerül. Behajtani csak behajtási engedéllyel rendelkezőknek, illetve az ott lakóknak lesz lehetősége.

Mindkét irányban megállási tilalom lép életbe a Diadal tér 2-8. szám közötti szakaszon, valamint a Köztársaság út Mátyás király útja és Dombay utca közötti szakaszán.

Gépkocsival a rendezvény Duna-parti területe a 2-es sz. főút Földváry tér – Diadal téren keresztül a táblával jelölt útvonalon közelíthető meg. A rendezvényhez kapcsolódóan ideiglenes parkoló kerül kijelölésre.

A strand előtti parkoló rendezvényterület lesz, ezáltal megszűnik. A Kossuth u. és a Konstantin tér felől érkező gépjárművek a Káptalan utcában a piac felé haladhatnak. A Piarista utca lezárásra kerül.

A Volánbusz helyi járatai július 19-én 7 órától július 23-án üzemkezdésig a Főteret nem érintik – olvasható a közleményben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!