Váci Ifjúsági Fúvószenekar 350. koncert: vastaps

Április végén a Madách Imre Művelődési Központ Színházterme adott otthont a Váci Ifjúsági Fúvószenekar 350. koncertjének. A zenekar az idei évben már zenélt Vác legnagyobb befogadó képességű rendezvénytermében, ugyanis farsangi koncertjei során háromszor is megtöltötte közönségük a széksorokat.

Szinte napra pontosan a 2007-ben adott első koncert évfordulóján került sor az eseményre. Az elmúlt 12 évben 350 koncert, megannyi emlék. A műsorban klasszikusok mellett, filmzenék, könnyűzenei művek is helyet kaptak. Az előadás során a fiatalos lendület és a több száz koncert adta rutin egyaránt érezhető volt. Nem csoda, hogy a csapat Krasznahorkától, Csíkszeredáig, Bécstől a Budai várig, Dubrovniktól Nagybörzsönyig mindenütt sikert arat évek óta.

A zenekar a rá jellemző lendületes showelemekkel tarkított stílusban adta elő a műsort. A színpadon közel 80 zenész muzsikált, örömet szerezve a lelkes publikumnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

A koncert végén zúgó vastapssal jutalmazta a tömeg a produkciót. A koncertet követően a zenekar szabadtéri koncertsorozata is elkezdődik, melynek keretében Vácon a kórház megsegítésére rendezett Richter Egészségváros rendezvényen, Keszegen, Legénden, Rádon, Márianosztrán, Nagybörzsönyben, Diósjenőn majd a délvidéki Tótfaluban is fellépnek. A görögországi Paraliában a tengerparton fognak koncertezni. Vác legnagyobb fesztiválján, a Váci Világi Vigalmon is látjuk majd a csapatot. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!