Ha szombat: akkor Nagymaros és Kittenberger Nap

Idén is érdemes lesz ellátogatni a nagymarosi Kittenberger Kálmán Napra, amely június 1-én, szombaton kerül megrendezésre. Izgalmas és rendhagyó eseményekkel készül Nagymaros Város Önkormányzata a rendezvényre, ahol a vadászat és a természetvédelem témakörében minden korosztály megtalálja a számára érdekes és vonzó programokat, a színes programkínálatnak köszönhetően – írja az ilovedunakanyar.hu.

Kihagyhatatlan koncertekkel, parádés meglepetésekkel és látványos bemutatókkal várnak minden érdeklődőt. Jó hírünk van azok számára, akik főként a zenés programok miatt érkeznek ezen a napon Nagymarosra. A délelőtt folyamán fellép majd az Iszikiri zenekar a gyerekek legnagyobb örömére, míg délután sor kerül a XVII. Nagymarosi Fúvószenekari Fesztiválra, de fellép majd a Balkán Fanatik és Dj Balage is. A délután hangulatát emellett afrikai zene és tánc fűszerezi meg!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

A rendezvény iránt érdeklődőkben gyakran felmerül a kérdés: Mikor érdemes érkezni, és meddig érdemes a helyszínen maradni?

Nagymaroson egy egynapos program mindenképpen remek időtöltés. Napközben számos helyen meg lehet ebédelni, így senki nem marad le a számára szimpatikus programokról. A gyerekek kipróbálhatják magukat íjászatban, míg mások számára a Balkán Fanatik koncertje, vagy a solymászbemutató lesz nagy élmény. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!