Megszépülhettek a hölgyek a váci hajléktalanszállón

Idén is megszépülhettek a váci hajléktalanszállón a hölgyek nőnap alkalmából. Kiss Vivien a szálló munkatársa a Facebookon kért felajánlásokat szakemberektől, amire nem csak egy fodrász jelentkezett, hanem rengeteg körömápolási eszközt is kaptak. A szervezők célja, hogy a jövőben ne csak nőnapon, hanem minden hónapban legyen egy szépségnap – írja az estv.hu.

Járja Andrea, a Szociális Szolgáltatások Házának vezetője elmondta: idén a férfiak is kaptak ajándékot, hiszen a Vác FC tulajdonosa focibérleteket adott az ellátottaknak.

Az utóbbi években már volt ilyen esemény rendezve a szállón, ami agy sikert aratott az ellátottaink körében, és ezért is gondoltam, hogy ezt rendhagyó módon most havi rendszerességgel is meg kéne valósítani. Először csak manikűrözésre gondoltam, amit meg is hirdettem a közösségi médián keresztül, és adománygyűjtésbe kezdtem. Ehhez a felhíváshoz csatlakozott egy váci fodrász hölgy is – mondta Kiss Vivien a televíziónak nyilatkozva.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elismerés a Vác Városi Levéltárnak és a Madách Imre Művelődési Központnak

A felhívásra jelentkező Laluja Patrikné Luca fodrász máskor is jótékonykodott már, de, mint mondta, a váci hajléktalanszállóról korábban nem is hallott, és öröm számára, hogy most így is segíthet.

– Szeretek a vendégeimnek egy kis pluszt nyújtani, ugye magamból vagy a szolgáltatásaimból, és szeretném ezt a pluszt azoknak is továbbadni, akik amúgy nem tehetnék meg, hogy eljönnek hozzám – mondta el a a Gyöngy Szépségszalonban dolgozó szakember.

Járja Andrea végül elmondta: nagy öröm számukra, hogy John Marshall, intézményünk egyik támogatója most focibérlettel lepte meg a férfiakat.

A váci hajléktalanszálló állandó lakói egyébként férfiak, a nők aludni térhetnek be éjszakára és a nappali melegedőn kapnak ellátást. (képünkön: nyílt nap a hajléktalanszállón)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments