Megérthető-e a nők igénye? Bedő Imre megmondja!

A váci Piarista Szülői Szervezet szervezésében rendezik meg Bedő Imre: A biztonságot nyújtó Férfi! című előadását városunkban március 20-án szerdán 18 órakor a piarista gimnázium dísztermében. Bedő Imre a közel 150.000-es követőtáborral rendelkező, rendszeres média jelenléttel bíró Férfiak Klubja alapítója. Férfi, férj, apa és társadalmi felelősség által vezérelt értelmiségi.

Ha megkérdezünk 100 nőt, hogy mit szeretne egy férfitól, 95-en első helyre a biztonságot teszik. Mit jelent a nőknek a biztonság? Mit tehet a XXI. századi férfi? Megérthető-e a nők igénye, vágya? Teljesíthető-e? Milyen helyzetben van, milyen folyamatokon megy át, és milyen lehetőségei vannak a mai férfinak? Milyen utat kell bejárni, mibe kell beavatódni? – ezek a kérdések ma is sokakat foglalkoztatnak.

Megtudhatjuk, hogy mindez hogyan áll össze a biztonságot nyújtó férfivá, mi a teendő ma férfiként, illetve hogyan segíthetik a nők ezt a folyamatot. Férfias megközelítése a hölgyeknek is más szemszöget biztosít, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Országos 2. helyezett lett a földvárys diák

És összehozzák, szövetségükben megerősítik a férfit és a nőt!

Bedő Imre erdélyi születésű közgazdász befektetési banki szakember volt, majd iparvállalati csúcsvezető, később saját vállalkozásait vitte sikerre. A Férfiak Klubja férfimotivációs társadalmi szervezetét 2013-ban hozta létre, összefogást hirdetve az erkölcsi alapok megerősítése érdekében, a férfi-nő szövetség és a család megszilárdítására, a jövő társadalmát építő örök emberi értékeink továbbadására. 2016-ban kiadott Férfienergia és a 2018-ban kiadott Megbízható férfi című sikerkönyveit férfiak és nők, szakemberek ezrei forgatják.

A rendezvényen belépődíj nincs előre kikötve, becsületkasszás hozzájárulást kérnek, az ajánlott jegyár 1000 Ft/fő. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments