A kosdi interaktív játszóparkot is támogatja a Tesco

Az ötödször meghirdetett Ön választ, mi segítünk program győztes projektjeiről a Tesco vásárlói döntöttek, akik a vásárlások után kapott zsetonnal szavazhattak a legszimpatikusabb kezdeményezésekre. Az áruházlánc vásárlói országszerte összesen 2 és fél millió zsetont dobtak be a résztvevő szervezetek projektjei mellé. Az áruházlánc a pályázat aktuális fordulójában összesen 166 közösségi kezdeményezést támogat országszerte, a szavazatok arányában 400, 200, illetve 100 ezer forintos díjazással.

A program szavazási szakaszában az áruházlánc vásárlói ezúttal összesen 166 szervezet – köztük 27 Pest megyei szervezet – változatos kezdeményezéseire adhatták le a voksukat, a Tesco pedig összesen több mint 40 millió forinttal támogatja a kezdeményezések megvalósulását.

A támogatott projektek csaknem fele gyermekek oktatását, képességfejlesztését, egészségmegőrzését tűzte ki céljául.  A szervezetek idén is változatos, kreatív pályázatokkal küzdöttek a vásárlók voksaiért, így a Tesco támogatásának köszönhetően Pest megyében például tehetséggondozó csoport, siketek integrálását elősegítő program, Duna-parti pihenő, önkéntesek felkészítése és szenior táncoktatás is megvalósulhat.

Az idei támogatottak között találjuk a Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klubot, amely Számítógép és telefon helyett címmel adta be pályázatát. Ugyancsak sikeres volt a kosdi Önkéntes Településfejlesztő Közösség Egyesület jelentkezése, ők a Naszály-völgyi interaktív játszópark elnevezésű projektjükhöz kértek támogatást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

„Az Ön választ, mi segítünk pályázat eddigi öt fordulójában már országosan 504 helyi közösségépítő program megvalósulását támogattuk, több mint 148 millió forinttal. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Tesco által nyújtott támogatás segítségével megvalósuló kezdeményezések milyen sokféle módon képesek segíteni egy-egy helyi közösségnek. Ezért a jövőben is arra buzdítanám a szervezeteket, hogy bátran jelentkezzenek a programra. Így közösen járulhatunk hozzá a mindannyiunk életében fontos szerepet játszó helyi kisközösségek szépítéséhez, az ott élők testi és lelki jólétéhez” – emelte ki Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.

Bővebb információ a programról a nyertes szervezetek listájával a www.tesco.hu/kozosseg oldalon található. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments