Megdöbbentek a váci tűzoltók: egy holttestet találtak

Kigyulladt egy családi ház a Nógrád megyei Diósjenőn hétfőn, a kiégett szobában egy holttestet találtak a tűzoltók – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Angyal Eszter elmondta, hogy a Haladás utcában egy száz négyzetméter alapterületű, egyszintes ház gyulladt ki. 

A helyszínre nagy erőkkel vonultak a rétsági, a balassagyarmati, valamint a váci hivatásos tűzoltók, a Nógrád megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a diósjenői önkéntes tűzoltók. Az egységek kiérkezését megelőzően a szomszédok két propánbutángáz-palackot hoztak ki az épületből.

A tűzoltók az ingatlan áramtalanítását követően azonnal megkezdték a tűz megfékezését, a lángokat öt vízsugárral oltották el, több irányból támadva. A tűzben az egyik szoba teljesen kiégett, emellett a lángok részben érintettek több helyiséget is, azonban a tűzoltóknak azt sikerült megakadályozni, hogy a tűz a tetőszerkezetre is átterjedjen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

A rétsági, a balassagyarmati és a váci egységek a tűzoltási munkálatok közben egy elhunytat találtak a kiégett szobában. A tűz keletkezési körülményeinek tisztázása érdekében tűzvizsgálati eljárást indított a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az MTI úgy tudja, hogy a kiégett szobában egy idős asszony holttestére bukkantak. (fotó: Nógrád KMSZ és Rétság KVŐ)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments