Futni vágyók figyelem: két verseny időpontja már biztos

Bíró György és barátai két versenyre szeretnék felhívni a figyelmet.  Áprilisban a Fut a Keszit szervezik meg ismét a reptéren, míg június elején a Fut a Vácot rendezik meg.

A Fut a Keszi április 7-én lesz, amit 6. alkalommal a Dunakeszi reptéren rendeznek meg. Mivel a Dunakeszi önkormányzat a verseny minden költségét támogatja, ezért minden futó minden távon ingyenesen vehet részt. Az elmúlt évekhez hasonlóan 2,5 km (Kiskeszi), 5 km (Fut a Keszi) és 10km (Nagykeszi) távokon lehet elindulni a versenyen. Nem feledkeztek meg az óvodásokról és a szüleikről sem. Az idén is lesz ovis futás a kis, középsős- és nagycsoportosoknak.

A verseny szervezői az idén is azt kérik a résztvevőktől, hogy keressék fel a város honlapját és nevezzenek elő a versenyszámokra, mert így a verseny napján nem kell annyit sorba állni a regisztrációért. Az előnevezők közül az idén is Fut a Keszi pólókat sorsolnak és a befutók emlékérmet kapnak. A versenyről Dunakeszi honlapján olvashatják el a részleteket az érdeklődők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

Legyél te is 1 a 3000 futó közül, aki célba ér a dunakeszi reptér gyepén – buzdítanak.

Június 2-án vasárnap 29. alkalommal rendezik meg a Boronkay iskola előtt, belvárosi útvonalakkal a Fut a Vácot. A váci önkormányzat az idén is támogatja versenyünket, így akik a 2,5 km-es bulifutás távra előneveznek azok továbbra is ingyen versenyezhetnek. A hosszabb távokra, 5, 10 és a félmaratoni 21 km-es futásra, valamint a 4×5 km-es váltóra kedveszményesen már márciusban lehet előnevezni.

A bulifutók közül az idén is pólókat sorsolnak és a szerencsések már a verseny pólójában futhatják a távot. A hosszabb távok futói a chipes időmérés és az izotóniás frissítés mellett, pólót és emlékérmet is kapnak, ha előneveznek a versenyre.

Az idén sem feledkeztek meg az ovisokról sem, akik lufival futhatják le a korosztályuknak megfelelő 100, 200 és 300 méteres távot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Ne kezd úgy a vakációt, hogy nem teljesítetted a Fut a Vác valamelyik futamát! És ha te leszel a szerencsés egy Mountain Bike kerékpárt is nyerhetsz – írják közleményükben.

A versenyről és a felkészülésről mindent megtudhat a www.futavac.hu honlapon.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments