A lelátóról nézte Gálhidi, hogyan verik tönkre csapatát

Nem várt, nagy arányú győzelmet aratott az NB II-ben a Vác FC csapata idegenben. A Kazincbarcikán játszott mérkőzésen ötöt rúgtunk és egyet sem kaptunk, ebben a szezonban még ilyenre nem volt példa: Kazincbarcika–Vác FC 0-5 (0-2). A váci gólszerzők: Sóron 4., 68., Görgényi 21., Zsolnai R. 64., 87. perc.

Ráadásul azért is értékes ez az eredmény, mert nem a sereghajtót vertük meg nagyon, hanem egy olyan csapatot, amely a veresége ellenére is éppen előttünk áll a tabellán, igaz, mindössze egy pont előnnyel.

A mieink gyorsan vezetést szereztek Sóron révén és onnantól több veszélyes támadást is vezettek. Ezen a meccsen egyértelműen jó focit játszott a Vác.

– Nem engedtem, hogy a balmazújvárosi vereséget külső körülményekre fogjuk, ebben az esetben ugyanis felmentettük volna magunkat. Kielemeztük, mit kellett volna másképpen csinálnunk azon a meccsen, remélem, hogy sokat tanultunk abból a vereségből. Nem voltunk annyira dinamikusak, agresszívak, gyorsak. Mostani ellenfelünk egy játszó csapat, ügyes labdarúgók alkotják a keretüket, felépítik a futballjukat. Mi is hasonló stílusban focizunk, bízom benne, hogy a két játszó csapat küzdelméből mi kerülünk ki győztesen. Szeretnénk hasonló teljesítményt, játékot nyújtani, mint a Tiszakécske elleni meccsen – mondta a hazaiak trénere, Gálhidi György a mérkőzés előtt a megyei lapnak nyilatkozva és ma már tudjuk, rettentő nagyot tévedett.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Ráadásul a kazincbarcikai vezetőedző ezúttal csak a lelátón ücsöröghetett, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága február 12-i ülésén Gálhidi Györgyöt három soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, ugyanis az előző találkozón a játékvezető személyére sértő kifejezést használt. Emiatt a KBSC Vác elleni összecsapásán Dzurják József pályaedző ült a kispadon. (képünkön: Gálhidi György)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments