Az idén a legszebb tavaszi kerteket is díjazza a zsűri

Már elérhető a Virágos Vác környezetszépítő verseny jelentkezési lapja, a nevezni szándékozóknak február 8-ig kell leadniuk, visszaküldeniük a kitöltött íveket. A verseny már klasszikus kategóriáiban a szervezők keresik a legszebb portákat a családi házak, társasházak, intézmények és cégek körében, de újra díjazzák majd a legszebb balkonokat gondozó nevezőket is. 

Mint azt Mezei Helga főkertész, a verseny főszervezője a városházi honlapnak nyilatkozva elmondta, az idén, újdonságként keresik a legszebb tavaszi virágoskertet is, ebben a kategóriában a jelentkezési határidő ebben az esztendőben május 31.

Nevezni a posa.csilla@vacholding.hu e-mail címen lehet a név, cím, telefonszám megadásával, és természetesen fotómelléklettel. A bíráló bizottság a tavaszi virágos kert kialakítását, sokszínűségét, gondozottságát díjazza. Magától értetődik, hogy ebben a kategóriában a jelentkezés nem jár együtt tavaszi virágok előzetes osztásával.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Felhívás kitüntető címre történő javaslattételre

A verseny fő kategóriáiban nevezők május 11-én 7-15, illetve május 12-én és 13-án 7–12 óra között vehetik át a palántákat a Váci Városfejlesztő Kft. Park u. 3. alatti telephelyén (volt Remondis Duna Kft. telephely).

Fontos tudnivalók: 

  • Akiknél a bíráló bizottság 2018-ban a jelentkezés feltételeitől eltérően nem látta az utcáról a kiosztott, várost szépítendő virágokat kiültetve, azok jelentkezését 2019-ben nem fogadhatja el.
  • Az idei évben is kiemelten odafigyelnek a szervezők a virágos utcaképre a családi házas övezetben, valamint a társasházaknál a háztömbökre. A legvirágosabb utcák, társasházas utcarészek külön díjazásban részesülnek.
  • Az egységcsomagot az igénylő (jelentkező) vagy annak meghatalmazottja veheti át írásos meghatalmazással.
  • A versenyre virág egységcsomagot nem igénylők is jelentkezhetnek mindegyik kategóriában, akiknek virágdíszítését a bíráló bizottság megtekinti, és oklevél díjazásban részesíti.
  • Aki az elmúlt évek során már három alkalommal díjazásban részesült és 2019-ben is díjra érdemes a virágosítása, az megkapja a Virágos Vác – Virágos Ház feliratú dísztáblát, melyet az ingatlanára kihelyezhet. Akik ezen táblát már megkapták, azok jelentkezésére ugyancsak feltétlenül számítanak a szervezők, mert a várost díszítő szép virágosításért bronz-, ezüst-, arany- és gyémánt okleveleket kaphatnak, akik már 5., 6., 7. és 8. éve díjazásra érdemesek.
  • Továbbá új díjat vehetnek majd át azok a nevezők, akiket a bírálók már 9. alkalommal is kiemelnek. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments