Szombati színházi ajánlat: egyet fizet, kettőt kap!

Egy fergeteges vígjáték, a Színházkomédia című előadás kerül színpadra december 8-án 19 órakor a Váci Dunakanyar Színház színpadán. A nagyszerű színészek mellett, mint Ábrahám Edit, Kertész Péter és Szalma Tamás Jászai díjas színész, Koltai Róbert is feltűnik, azonban ebben az esetben most a rendezői székben.  

A színtársulat egy fiatal kortárs szerző új darabjának bemutatójára készül. A társulat művészeti vezetője – mint minden színházi vezető, a pénz, az emberi rigolyák nyomása alatt – kénytelen kompromisszumok árán megvalósítani művészi elképzeléseit. Eleget kell tennie a szponzorok, a közönség, az író, és a társulat elvárásainak. A többi pedig már (színház)történelem…

A darab a színházi világ mindennapjaiba kalauzolja a nézőket. Egy vidéki társulat premier előtti munkáját mutatja be, a kapkodó próbafolyamat feszültségeit, a vezetők, alkotók, színészek harcait, kompromisszumait, sikertelenségeit és a boldog beteljesülés pillanatait. Közben pedig bemutatja mindennapi viszonyainkat, emberi kapcsolatainkat.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A táj portréja - Tükörkép

A végigkövetett próbafolyamat során, a bemutatót megelőző napok sikereivel és kudarcaival találkozunk, amelyek valójában rólunk, mindannyiunkról szólnak, adnak számunkra vigasztalást és a humorának köszönhetően felhőtlen szórakozást.

Karácsonyi akcióként a színház most 1-et fizet 2-t kap akciót hirdet. Tehát 1 jegy áráért duplán/párban kapcsolódhatunk ki!

Az akció csak a Váci Dunakanyar Színház jegypénztárában vehető igénybe.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments