Tiszakécskén egy volt váci játékos a szakmai igazgató

Bejött lapunk állandó szakértője, László Attila jóslata, a magyar labdarúgó-válogatott győzött a Nemzetek Ligájában az utolsó két mérkőzésen. A vasárnapi tiszakécskei váci vendégszereplésről is van véleménye.

„Örülök neki, hogy mindkét meccset megnyertük, a sikerben óriási szerepe van Marco Rossi szövetségi kapitánynak, aki ismét bizonyította, hogy remek szakember” – fejtegette az NB I-es váci bajnokcsapat igazgatója. „Jól játszottunk mindkét meccsen, az észtek ellen hat hiányzó ellenére teljesített megfelelően a csapat. A finnek ellen aztán még jobban futballoztunk és az agresszív támadófoci végül 2. helyezést ért a csoportban.”

A Vác az NB II-ben vasárnap ahhoz a Tiszakécskéhez látogat, amely jelenleg öt ponttal előzi meg a mieinket, és ahol László Attila korábbi játékosa, Nyilas Elek a szakmai igazgató.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

„Az biztos, hogy a találkozó után az egyik szemem sírni, a másik nevetni fog, de most természetesen a Vácnak drukkolok. Szoros mérkőzést várok, nem lesz könnyű dolga a mieinknek, hiszen a kécskeieken látszik, hogy Nyilas nagyon ért a szakmájához, igaz, a játékosállományuk alapján akár még jobban is állhatnának a bajnokságban.”

László Attila egy régi sportbaráti kapcsolatra is emlékezett.

„Húsz éve, 1998-ban ismertem meg a futball nagy barátját, Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnököt, aki Deutsch Tamás sportminiszterrel együtt meglátogatta a válogatottat a tatai edzőtáborban. Nagyon örülök, hogy azóta is ennyire támogatja a focit” – mondta. (képünkön: Nyilas Elek, a Tiszakécske szakmai vezetője)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments