Ma este megismerhetjük Anna karácsonyi csodáját

Ma mutatják be a művelődési központban az Anna karácsonyi csodája című musicalt, amelynek különlegessége, hogy a szereplők dél-koreaiak, s az előadás angol nyelvű, magyar feliratozással. A 18 órakor kezdődő előadásra belépés ingyenes, de előtte regisztrálni kell.

Ezúttal 25 ország 32 városát átívelő turné hetedik állomásaként Vácra is eljön az International Youth Fellowship Good News Corp program keretében Európában tevékenykedő, dél-koreai önkéntesekből összeállt csapat. A Christmas Musical a világszínvonalú dél-koreai Gracias Choir által bemutatott Christmas Cantata mintájára készült el, mely nagy sikereket arat évek óta Amerikában és Dél-Koreában.

„Az előadás minden országban, köztük Vácott is díjmentes belépéssel kerül megrendezésre, hogy lehetőséget nyújtsunk minél több itt élő magyar családnak a karácsonyi örömök megízlelésére és megosztására. Bízunk benne, hogy a pajkos kislány, Anna története, aki a karácsony éjjel bekövetkező csodán keresztül megismeri a család szeretetét, vidámságot és örömkönnyeket csal majd sokak szívébe” – ajánlják a darabot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A musical megelőzik kisebb kulturális bemutatók és klasszikus zenei előadások magyar és koreai fellépőkkel.

Az előadásra a férőhely kapacitásig lehet helyet foglalni. A bejáratnál névegyeztetés után lehet belépést nyerni. Jelentkezni egy űrlap kitöltésével lehet. Az esemény támogatója a váci önkormányzat és a Madách Imre Művelődési Központ.

Ha ön is szeretné támogatni az esemény megvalósulását, illetve a fellépő önkénteseket, akkor pénzt utalhat az egyesület bankszámlájára: International Youth Fellowship Kultúrális Egyesület, 11708104-20000260 (OTP bank), közlemény: IYF musical turné támogatás. 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments