Foci: a kaposváriak szerint gyenge a váci támadósor

A váci támadósor eddigi gyenge teljesítményére is alapoz a Kaposvár szakmai stábja, s abban reménykedik, hogy védelmük ismét helytáll, így elhozhatják a három pontot a Vác FC otthonából – derül ki a tegnapi nyilatkozatokból. Az NB II-es mérkőzésre vasárnap 13:30-kor kerül sor a stadionban, ám ezúttal már fizetni kell a belépésért. 

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 forintba kerül, 14 éven aluliak a mérkőzést ingyen tekinthetik meg, de ehhez nekik a diákigazolványt kell felmutatniuk.

Csapatunk visszatérése – már ami az eredményt illeti – sikeres volt a városi stadionba, hiszen az elmúlt vasárnap a dobogóesélyes Békéscsabával 1-1-es döntetlent játszottunk, szerdán pedig Nyíregyházán nyertünk 2-1-re. A hazai meccsen mutatott játék azonban meglehetősen unalmas volt, a közönség gyorsabb, pontosabb, valódi támadófutballt szeretne látni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A holnapi ellenfél, a Kaposvári Rákóczi FC az előző fordulóban visszatért a győzelem útjára, hiszen igazi csapatjátékkal győzte le a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesét. A kaposváriak azon a mérkőzésen nagy energiákat mozgattak meg annak érdekében, hogy fel tudják törni az ellenfél védelmét, ráadásul két héten belül a most vasárnapi lesz az ötödik mérkőzésük, ami sokat kivesz a játékosokból. Emellett pedig számos sérülés is nehezíti a kaposvári szakmai stáb dolgát.

– Idegenben soha nem könnyű, ráadásul a Vácnak elég sok a döntetlenje – mondta a következő ellenfélről Waltner Róbert vezetőedző a megyei napilapnak nyilatkozva. – Örülnék annak, ha egy fegyelmezett játékkal győzni tudnánk, mert utoljára a ZTE ellen sikerült nyernünk idegenben, ami elég régen volt.

A kaposváriak a negyedik, míg a váciak a tizenkettedik helyről várják a mérkőzést, amely a Vác második hazai bajnokija lesz, miután több mint két év elteltével hazaköltözött. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments