Szombaton a hajléktalanszálló nyílt napján ott lesz a Vác FC is

A Vác FC a közösségben társadalmi felelősségvállalási program missziója, hogy sportos kampányokon, aktív programokon, valamint a Vác FC márkán keresztül olyan lehetőséget biztosítson a közösségnek, mely pozitívan befolyásolhatja a mindennapi élet színvonalát mindenki számára.

Ennek keretében, október 20-án szombaton, a Vác Futball Club a Hajléktalanok Átmeneti Szállásának Nyílt Napjával karöltve karitatív napot szervez Vácott, a Rákóczi térrel szembeni parkban és a Szociális Szolgáltatások Házában (2600 Vác, Rákóczi tér 20.).

A cél egy olyan jótékonysági esemény létrehozása, ahol vendégül látják a hátrányos helyzetű családokat és a közeli hajléktalan szálló lakóit. A szervezők egy rendhagyó „piacot” is szerveznek, ahol a rászorulók meleg ruhák és kiegészítők közül választhatnak, felkészülve ezáltal a télre.

A helyszínen közös ebéd lesz a rászorulókkal valamint a szálló lakói számára rendelkezésre áll majd fodrász és egészségügyi szűrési lehetőség is. A fiatal látogatókat pedig izgalmas gyermekprogramokkal várják, hogy varázslatosabbá tegyék az aznapi élményt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Elindult a tájépítészek váci programja

John P. Marshall, a Vác FC tulajdonosa és a koncepció megálmodója így fogalmazott az eseményről: „A szombati CSR programunk célja a helyi hajléktalanszállón, hogy közelebb hozzuk a váci emberekhez a filozófiánkat, miszerint egy futball klubnak megvan a közösségépítő ereje és nagyon intenzíven tud cselekedni egy közös, jó célért.”

A nyílt napon 10 órától a Rákóczi téri hajléktalanszállón is számos programot bonyolítanak le, amelyekre várják az érdeklődőket is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments