Egy fura kanyar után Lakatos Rita visszatért Vácra

Visszatér a női kézilabda NB I-be Lakatos Rita, a hazai rendezésű junior-világbajnokságon aranyérmes magyar válogatott csapatkapitánya. A 19 éves irányító a Győri Audi ETO-ból kölcsönbe a Váchoz került. A dunaszerdahelyi származású kézilabdázó az előző idényt is itt játszotta, ám az idén nyáron a Győr a norvég Byasennek adta kölcsön.

A váciak Kuczora Csenge sérülése miatt keresték fel Lakatos Ritát, aki örömmel tért vissza korábbi klubjához. Csapatunk 2021.június 30-ig szóló kölcsönszerződést kötött a Győri Audi ETO KC csapatával.

„Nagyon szerettem itt játszani az előző szezonban is, és újra igazán motivált vagyok! Ebben az évadban is mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, sok játéklehetőséget tudjak kapni. Szeretem Vácot és itt látom a jövőmet, tudom azt, hogy itt sokat tudok fejlődni” – nyilatkozta a fiatal irányító a sportnapilapnak.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci karatesiker Hollandiában

„A játékos kérését is szem előtt tartva támogattuk az újabb váci kölcsönjátékot. A játékost 2021 nyaráig adtuk kölcsön a Vác csapatába, de egyesületünknek megvan a lehetősége, hogy szükség esetén visszahívjuk Győrbe” – idézi a győriek honlapja Bartha Csabát, az ETO elnökét. ♦

Lakatosra most újabb csapda vár: a drukkerek hálacsapdája – írja kommentjében SIRTO

A drukker frusztrált kisegzisztencia, aki akkor érzi magát valamelyest kiegyensúlyozottnak (persze ez talmi kiegyensúlyozottság), ha mások (főként sportolók) győznek helyette. Amikor a bajnok a mennyekbe repül, a kisegzisztencia vele repül. Aztán persze lezuhan, de nincs nagy baj, mert itt az újabb remény, az újabb világbajnokság, az újabb szárnyalás lehetősége… A kisegzisztencia élete merő kudarc (de legalábbis sikertelenség), viszont adódik kompenzáció: a világbajnoki győzelem.

És aki ezt megkapja mondjuk Lakatos Ritától, majd újabb és újabb sikereket remél, illetve mások sikerének átélésében bízik, mindent megtesz azért, hogy a háláját kifejezze. És hogyan tudja kifejezni a háláját? Bornírt módon természetesen. Azt ismételgeti éjt nappallá téve, hogy „ne hallgass a károgókra, drága Rita, mert minékünk akkor is te vagy az istencsászár, a legnagyobb király!”

Ez a drukker hálacsapdája. Úgy zuhanhat bele az amúgy is bizonytalanná vált lélek, mint bódult molylepke a gyertyalángba. A drukker hálacsapdájának nincs köze az úgynevezett „pozitív viszonyuláshoz”, az „egészséges motivációhoz”.  ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments