Kézilabda: egy küszködős és egy lehengerlő vereség

Mindkét kézilabda csapatunk kikapott a hétvégén, ám a két vereségnek nem azonos a jelentősége. Az első osztályban szereplő hölgyek ugyanis bajnoki meccsen maradtak alul, még a második vonalban induló férfiak a nyitány előtt egy kupaösszecsapáson kaptak ki, de azon nagyon.

A Váci NKSE két hete az első bajnoki mérkőzésen idehaza jó játékkal még kétvállra fektette a Dunaújvárost, ám most hétvégén az érdiekkel már nem bírt: Érd – GVM Europe-Vác 30–27 (16–14).

A nagyjából azonos képességű játékosokból álló két csapat egészen a huszadik percig fej-fej mellett haladt, ám a félidő lefújása előtt néhány hibánkat kihasználva a hazaiak előnyre tettek szert.

A második félidő közepéig hitték el a váci lányok, hogy van még keresni valójuk, utána jól láthatóan egy töréspont állt be és az ellenfél fokozatosan növelte előnyét, az ötvenedik percben már öt gól volt a javukra a különbség. Ekkor újra rákapcsoltak a váciak, de a lendület későn jött.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A női csapat szerdán játszik legközelebb, ismét idegenben. Az ellenfél a Siófok csapata lesz.

Az NB I/B-ben játszó férfiak a bajnokság rajtja előtti hétvégén a Hatvan vendégeként a Magyar Kupa első fordulójában kellett pályára lépnünk. A pályára lépés még sikerült, de aztán az elmúlt évtized legrosszabb teljesítményét produkálták a fiúk.

„Borzasztó és minősíthetetlen játékkal szenvedtünk vereséget. Az biztos, hogy ennél a teljesítménynél rosszabbat elképzelni sem lehet, és az is szinte biztos, hogy egy hét múlva Szigetszentmiklóson ennél csak jobb jöhet, csak kérdés, mire lesz ez elég” – írják honlapjukon.

Az eredmény: Oktat60-Hatvani KSZSE – Váci KSE 22-17 (14-9).

Vasárnap idegenben a Szigetszentmiklós lesz az első bajnoki ellenfél. (fotó: vacinkse.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments