Mégis lesz pénz a váci anyuka műlábára: jótékonysági estet rendeznek

Tizenöt év alatt egyszer sem kért nyilvánosan segítséget Alföldi Melinda. A 37 éves váci anyuka lábát térd alatt amputálni kellett, és bár megbékélt a sorsával, nemrégiben szorult helyzetbe került. Sokáig kapott támogatást a munkahelyétől, de ennek megszűnésével magának kéne előteremtenie a protézise 8 millió forintos árát.

Rá­adásul 2-3 évente egy ilyen segédeszközt le kell cserélni. Sosem kért támogatást a betegsége miatt, inkább ő maga segít másoknak.

Szorult helyzetével, amelyre a Bors figyelt fel, a Váci Napló is foglalkozott. Úgy tűnik, lesz segítség, hiszen október 14-én vasárnap 16 órakor a Stefánia Palotában jótékonysági rendezvényt szervez a Magyar Baptista Szeretetszolgálat. Az esten Tóth Vera, Emilio, Mező Misi és Talán Attila lép fel, a műsorvezető Polgár Tünde lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy szemtanú feljegyzései - A Migazzi Zarándokház és a PüspökVác látogató és rendezvényközpont története a II. világháború előtt és után

– Nehéz elfogadni, de nagyon hálás vagyok érte, és várjuk az október 14-i koncertet. Már most meghatódtam, amikor megtudtam, hogy sokan maguktól ajánlották fel a művészek közül, hogy fellépnek az esten – mondta a Borsnak Melinda.

Hozzátette, a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő – vagyis a régi OEP – egyedi méltányossági alapon támogatja őt, de nem a teljes összeggel. A Baptista Szeretetszolgálat azt szeretné, ha Melindának összejönne annyi pénz, hogy megvegye a protézist, és javíthatnának az életkörülményein is. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments