Hamarosan váci sörfesztivál Kasza Tibivel és Balkán Fanatikkal

A Dunakanyar Rendezvényiroda immáron ötödik éve, hogy színes programokkal készül az augusztus 20-i hosszú hétvégére, így most sem maradhat el a sörfesztivál. A három napon át tartó rendezvényen számos sztárfellépő szórakoztatja majd a közönséget, és ezúttal is közel 100 féle sört kóstolhatunk meg a különböző sörös standoknál, valamint a kitelepülő kisüzemi sörfőzdéknél.

A színpadi programok augusztus 18-án, szombaton már délelőtt 10 órától indulnak, de érdemes lesz meglátogatni a hatalmas vidámparkot, valamint a kézművesek utcáját is.

Szombaton este 6 órától már DJ Dominique kezdi el felpörgetni a hangulatot, majd érkezik Kozsó,  aztán a New Level Empire ad élő nagykoncertet, végül pedig DJ Spigiboy retro buliján táncolhatunk.

Vasárnap is rengeteg program várja a sörfesztre látogatókat, hiszen délután 3 órakor már a Roxymbol zenekar játszik, lesz sörivó verseny is, aztán érkezik a népszerű Komár László emlékzenekar, a Fekete Lakkcipők, este 9 órától Kasza Tibi élő nagykoncerten tombolhatunk, DJM pedig a késő esti program hangulatfelelőse lesz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb elismerésben részesült dr. Horváth Ferenc a váci levéltár igazgatója

Augusztus 20-án hétfőn, a délutáni programokat követően, este 6 órakor kezdődik a városi ünnepség a Szent István szobornál, majd 18:45-től a Pedrofon zenekar folytatja a bulit a Zenepavilonnál. A szervezők ezúttal is készülnek tombolával, melynek a fődíja most is egy 2 személyes külföldi utazás lesz, de persze a szerencsések számos egyéb más értékes nyereménnyel is gazdagodhatnak.

Este 9 órakor kezdődik a Balkan Fanatik koncert, az ünnepi tűzijáték pedig 22 óra körül kezdődik a koncert után. A három napos sörfesztivált DJ Mono fergeteges bulija zárja majd.

A rendezvény ingyenes! A szervezők sok szeretettel várnak mindenkit! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments