Foci: morgolódnak a vérmesebb szurkolók az újabb vereség miatt

A szurkolók egy része a közösségi oldalon már kikezdte a néhány hete a csapat munkáját irányító Zoran Szpisljak vezetőedzőt a szerintük rossz szezonkezdés miatt. A másodosztályban tavaly Nagy Tibor irányításával a hatodik helyen végzett Vác FC vasárnap a hazai pályának számító újbudai pályán simán kikapott a Kazincbarcikától: Vác FC – Kazincbarcika 0-2 (0-1).

A bajnokság nyitó fordulójában 2-1-re legyőztük a Budafokot, azóta két döntetlen és két vereség a mérleg. Többek szerint az utóbbi két hét rossz eredményeinek elsősorban az az oka, hogy a klub az átigazolási időszak utolsó pillanataiban eladta Balajti Ádámot, a váciak egyik leggólerősebb játékosát a Vasasnak.

– Gratulálok a Kazincbarcikának! Sajnos megint abban hibáztunk mint a Gyirmót elleni meccsen, hogy az elején nagyon gyorsan gólt kaptunk és az eredmény után kellett futnunk. A játékkal meg vagyok elégedve, nagyon sok jó támadást vezettünk, de a támadó harmadban rendre hibákat vétettünk. Várható volt, hogy a végén a Kazincbarcika egy kontrából még betalálhat, ami meg is történt – mondta Zoran Szpisljak a meccs – amelyet száz néző tekintett meg – után.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

A váciak legközelebb augusztus 29-én szerdán Mosonmagyaróváron lépnek pályára. Csapatunk számára csak a győzelem lehet a cél a kiesés felé araszoló vendéglátók ellen. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments