Erdélyben készül a női csapat, majd Debrecenbe utazik egy tornára

A GVM Europe-Vác csapata immár a felkészülés negyedik hetét kezdte meg, és már túl vannak két felkészülési mérkőzésen is, ahol a Fehérvár és a Siófok ellen is három gólos vereséget szenvedtek, azonban ezek az edzőmérkőzések remekül szolgálták a felkészülést, hiszen amíg ellenfeleink szinte végig a legerősebb összeállításban szerepeltek, addig a csapatunkban mindenki szinte egyforma lehetőséget kapott a bizonyításra.

A klub honlapjának beszámolója szerint a lányokra mozgalmas időszak vár, hiszen augusztus 2-án Székelyudvarhelyre utaztak, ahol egy héten keresztül edzőtáborban készülnek a hazai és nemzetközi erőpróbákra. Erdélyben a helyi székelyudvarhelyi együttes mellett a Brassó ellen is megmérkőzik Szilágyi Zoltán csapata, majd egy hét után Debrecen felé veszik az irányt, ahol augusztus 10-11-én a DVSC Kupán vesznek részt.

Szilágyi Zoltán vezetőedző a közösségi oldalon nyilvánosságra hozott videóban beszélt a felkészülésről és a tervekről.

Szilágyi Zoltán a felkészülési időszak eddigi tapasztalatairól

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Sikeresen szerepeltek a Vác Városi Evezős Club sportolói a regionális evezős duatlon versenyen

A csapat mérkőzéseire szóló belépőjegyeket és bérleteket az elmúlt szezonhoz hasonló áron vásárolhatják meg a szurkolók. A felnőtt jegyek meccsenként 1500, a diákjegyek 1000 forintba kerülnek, a belépés 6 éves kor alatt ingyenes. Elővételben továbbra sem árusítanak jegyeket.

Lehet venni helyreszóló bérletet, ami 20.000 forintba kerül. A fix helyet nem biztosító bérlet 15.000, a nyugdíjas bérlet 10.000 forint. Az EHF Kupa mérkőzésekre a bérletek nem érvényesek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments