Orbán Levente: „Köszönjük Nagy Tibornak, bízunk Zoran Szpisljakban!”

Hangos nemtetszésüknek adtak hangot a Dunakanyar Ultrái, amikor híre ment: Nagy Tibor, a Vác FC trénere elköszön a csapattól, mert a klubvezetés Zoran Szpisljakot bízta meg a vezetőedzői teendők ellátásával. Orbán Levente klubigazgató lapunknak azt mondta: az elmúlt években elfáradtak a kapcsolatok és eljött a váltás ideje.

Az NB II-es bajnokság a hét végén rajtol, a váciak „hazai pályán”, Óbudán fogadják 18 órától a Budafokot. Az ügyvezető igazgató szerint a mostani gárda képes venni az akadályokat és elérni a kitűzött célt, azaz az első tíz hely valamelyikén végezni. Erre garancia lehet az új vezetőedző személye, aki a visszajelzések szerint egészen új munkastílust vezetett be, rendezettebbek, tisztábbak a feladatok és várható, hogy az elsősorban a tapasztaltabb játékosokra épülő gárda jó rajtot vesz az idén.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

A csapat fiatalokat is igazolt, Lőrinc Péter és Pintér Bence érkezéséről nemrég beszámoltunkVarga Szabolcs támadó középpályás, Abu Attila és Halasi Péter hálóőrök, Búrány Zoltán és Szekszárdi Tamás védekező középpályás is szerződést hosszabbított velünk. Mátyás Zsolt a Budapest Honvédból, a helyi nevelésű Nagy Gábor a Fradiból tértek vissza Vácra, míg Csillag Dáriusz a Soroksár SC-ből igazolt hozzánk. Orbán Levente szerint szerződtetésük jó befektetés, mert tehetséges labdarúgókról van szó, akik később, esetleg feljebb lépve már hasznot is hozhatnak a kasszának.

Az ultrák tiltakozó akciójával kapcsolatban a klubigazgató elmondta: Nagy Tibor már a bajnokság vége előtt érezte és tudta is, hogy problémák vannak. Közben elkezdődött az utód keresése, s ennek során több pro licences edző neve került szóba, de végül a tulajdonos egyéni döntése alapján Zoran Szpisljak lett a befutó. Őt évek óta figyelte a klub tulajdonosa, John Marshall, személyes kapcsolatuk is volt, így amikor döntenie kellett, mellette tette le a voksát.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Zsinórban harmadik bajnokinkat is megnyertük!

„Nagy Tibort váci legendának és nagyon jó trénernek tartjuk, akinek elismeréssel és hálával köszönjük az elmúlt kettő és fél év eredményeit, és sok sikert kívánunk neki a további munkájához” – tette hozzá Orbán Levente. ♦


Szeretnénk megismerni a véleményed munkánkról. Kérünk, válaszolj kérdéseinkre!

Központi Gyógyszertár Vác

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments