A váci Házi Felháznak semmi köze a Felházhoz

Némi zavart okoz a fejekben – és ez alól mi sem voltunk kivételek -, hogy mindkét esetben Felházról beszélünk. De a váci Házi Felháznak semmi köze az Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár által is vezetett Felházhoz – derült ki a lapunk érdeklődésére elküldött válaszból.

Mint nemrég megírtuk, Vácott is létrejött egy Házi Felház nevű gyülekezet, amely június 16-án tartott egy nagyobb rendezvényt a deákvári Golgota közösségi házban. „A Házi Felház nem Felház. A Házi Felház nem is hálózatosodása vagy tulajdona a Felháznak. A Házi Felház Vác egy szűk, minden Házi Felházra vonatkozó szabályrendszertől eltekintve független, autonóm, a szervezők vezetésével megvalósuló alkalom” – írták közösségi oldalukon.

Központi Gyógyszertár Vác

A Váci Napló megkereste a Felházat, hogy tájékoztatást kérjen, amire a következő választ kaptuk: „A Felház nem gyülekezet, hanem misszió. Valóban létezik egy ilyen nevű gyülekezet Vácon, de csupán névegyezésről van szó, semmilyen kapcsolatban nem állunk velük, így sem kontaktot nem tudok adni hozzájuk, sem nem áll módunkban egyikünknek sem a másikkal kapcsolatos ügyekről nyilatkozni” – írta nekünk Viktor Réka. (fotó: Házi Felház Vác) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments