Vácott 220 ezer forintot bicikliztek össze a kórháznak

Június 16-17-én újra nagysikerű jótékonysági kerékpározást szervezett az Amway országszerte több helyszínen. Vácon több mint százhúszan segítettek a jó ügyért: 10 kilométer kerekezéssel közel 220 ezer forintot gyűjtöttek össze a beteg gyerekek gyógyítására.

A népszerű kezdeményezés négy éve indult Budapesten: az első jótékonysági kerékpározást a Bókay Gyermekklinika alapításának 175. évfordulója alkalmából hagyományteremtő céllal, 2014-ben rendezték meg, melyhez az Amway Hungária főtámogatóként csatlakozott. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 kilométer kerekezéssel és jelképes nevezési díjjal támogassák a kórház munkáját.

Központi Gyógyszertár Vác

Az akció akkora sikert aratott, hogy az Amway és üzleti partnerei Budapest mellett országszerte több helyszínen is megszervezték az adománygyűjtő bringázást, ezzel segítve még több kisgyermek gyógyulását. Az idén Budapest mellett öt város, Nagykanizsa, Gyöngyös, Kiskunhalas, Debrecen és Vác vett részt a programban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Június 16-án Vácon több mint százhúszan pattantak nyeregbe, hogy minél több kis betegnek adjanak esélyt a felépülésre. A résztvevők a Jávorszky Ödön Kórház csecsemő- és gyermekosztályának javára ajánlhattak fel adományokat, melyet az Amway megduplázott. A bringás akció eredményeként közel 220 ezer forint gyűlt össze.

A cég szervezésében már tavaly is volt egy hasonló kezdeményezés, amely szintén sikeres volt.

Az Amway országos akciójában idén összesen ezerötszázan vettek rész, közel 2 millió forintot gyűjtöttek beteg gyermekek gyógyítására. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments