Kézilabda: női csapatunk kérvényt küldött az EHF-nek

A GVM Europe-Vác felnőtt csapata, az utolsó bajnoki mérkőzés után két nappal befejezte az edzéseket, ezzel lezárta a 2017-2018-as szezont. Csapatunk tagjai éppen jól megérdemelt pihenőidejüket töltik, ugyanis a következő szezonra történő közvetlen felkészülés július 9-én veszi csak kezdetét.


A klub honlapjának beszámolója szerint a lányoknak azért a szünetben is dolgozni kell, a Szilágyi Zoltán vezetőedző által összeállított edzésprogramit kell végrehajtaniuk, amelyet a szakmai stáb a Polar rendszeren keresztül ellenőriz!

Központi Gyógyszertár Vác

A felkészülésbe később kapcsolódik majd be, a junior válogatott tagjaként a hazai rendezésű világbajnokságra készülő Kácsor Gréta, Suba Sára és Szabó Kitti, valamint a Lengyelországban augusztusban megrendezésre kerülő ifjúsági világversenyen részt vevő Kuczora Csenge.

A csapat nyári felkészülési programja már teljesen kialakult, egy erdélyi edzőtábor, valamint öt edzőmérkőzés és két felkészülési kupa szerepel az együttes programjában:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

» július 21. (szombat) 15:00 GVM Europe-Vác – Alba Fehérvár KC edzőmérkőzés
» július 26. (csütörtök) 16:00 GVM Europe-Vác – Siófok edzőmérkőzés
» augusztus 2-9 Edzőtábor Székelyudvarhely (2 edzőmérkőzés) 
» augusztus 10-11. (péntek, szombat) Debrecen, DVSC Kupa 
» augusztus 17-18. (péntek, szombat) Dunaújváros, Kohász Kupa 
» augusztus 23. csütörtök délután edzőmérkőzés (később kijelölendő helyszínen)

A következő szezonnal kapcsolatos hír, hogy a GVM Europe-Vác elfogadta a Magyar Kézilabda Szövetség felkérését, így az előző szezonhoz hasonlóan kérelmet nyújtottunk be az Európai Kézilabda Szövetség felé, hogy csapatunk ismét indulni tudjon az EHF Kupa küzdelmeiben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments