Váci iparosgyűlés: országos elismerés a polgármesternek

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Szerdán tartotta évi rendes iparosgyűlését a Vác és Vidéke Ipartestület. A napirendnek megfelelően Bucwald Imre elnök számolt be az elmúlt egy esztendő munkájáról, kiemelve, hogy a magas életkori átlag miatt egyre fogyatkozó, de nagyon kitartó tagság jövőre tisztújításra készül, ezért megválasztották a jelölő bizottságot is.

A beszámolóból kiderült, hogy az ipartestület gazdálkodása stabil, s az idén hozzákezdenek a székház és az udvarban lévő üzlethelyiségek már régóta tervezett rendbe hozásához is.

A tanácskozás végén kitüntetéseket adtak át. A Vác és Vidéke Ipartestület elnökének javaslata alapján az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöksége kiemelkedően eredményes és példaértékű tevékenysége elismeréséül a Magyar Kézművességért Díj arany fokozatát adományozta Fördős Attila polgármesternek.

Az indoklás szerint a városvezető már a második ciklusban, nyolc éve, folyamatosan példaértékű, szakszerű, következetes munkájával eredményesen segíti a mikro- és kisvállalkozások működését, fejlesztését, a kisipar értékeinek a megőrzését. Pozitív hozzáállásával erősíti az önkormányzat és az ipartestület kapcsolatát, az iparosok település életében betöltött szerepét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

Az országos elismerést a tanácskozáson megjelent Németh László, az IPOSZ elnöke és Buchwald Imre adta át Fördős Attilának. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments