Vasárnap elterelik a buszokat a váci csata miatt

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Két buszvonal járatai is terelt útvonalon közlekednek vasárnap, a váci csata gyülekezője és felvonulása idején. Április 8-án vasárnap délután a hagyományokhoz híven a főtéri gyülekezővel és seregszemlével kezdődik a dicsőséges tavaszi hadjárat váci csatájának momentumait megelevenítő nagyszabású hagyományőrző rendezvény, a kezdési időpont negyed öt.

Az esemény – Czene Gábor, a Váci Szakképzési Centrum Boronkay György Műszaki Szakgimnáziuma és Gimnáziuma történelem-földrajz szakos tanár köszöntője után – látványos felvonulással folytatódik, majd a Ligetben 17.30-kor kezdődik a csatajelenetek sora, végül a Honvédemlékmű megkoszorúzásával zárul a program.

Fontos tudnivaló, hogy a rendezvényhez kapcsolódóan a gyülekező, a seregszemle és a lovas hagyományőrzők vezette felvonulás ideje alatt, 16 óra és 17.20 között a 364-es és a 365-ös buszvonalak járatai terelt útvonalon közlekednek, nem érintik a Köztársaság út 40. alatti, a Március 15. téri, a Konstantin téri és a Budapesti főúti megállókat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments