VÁLASZTÁS 2018: A Jobbik szerint Fehér Zsolt a favorit

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Jobbik Vácott nem csatlakozik az ellenzéki összefogáshoz – ez derül ki abból a közleményből, amelyet a párt váci szervezete a délutáni órákban adott ki. Mint megírtuk, a baloldali pártok jelöltjei visszaléptek Matkovich Ilona, az LMP színeiben induló jelölt javára, ezzel megnövelve esélyeit a vasárnapi szavazáson.

„Krauze István, a DK jelöltje visszalépett a jelöltségtől. Döntésük értelmében az MSZP-Párbeszéd és Demokratikus Koalíció megüzente szavazóiknak, hogy a Fidesz leváltása csak és kizárólag a legesélyesebb jelöltek támogatásával valósulhat meg a Vác központú Pest megyei 4. számú választókerületben” – írja a Jobbik váci szervezete.

Emlékeztetnek: az összes közvélemény-kutatás, előrejelzés már eddig is Fehér Zsoltot jelölte meg a legerősebb ellenzéki jelöltnek. Krauze István visszalépésével pedig most már nem csupán a legerősebb kihívóként, hanem a győzelemre esélyes jelöltté vált Fehér Zsolt, a Jobbik jelöltje. „Szavazzon listán szívvel, egyéniben ésszel! Váltsuk le együtt a kormányt!” – mozgósítanak a szavazásra.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci konferencia a reneszánszról

Jelenleg a még állva maradt indulók közül ebben a választókerületben a szinte esélytelen kispártokat nem számítva a Fidesz-KDNP színeiben induló Rétvári Bence, a Jobbik által támogatott Fehér Zsolt és a baloldali pártok összefogásával induló LMP-s Matkovich Ilona között dőlhet el a parlamenti szék sorsa. ♦

Megjelent a Váci Napló legfrissebb száma!

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments