Rétvári Bence a városházán átvette mandátumát

VÁCI NAPLÓ/városháza ♥ Pénteken reggel a városháza dísztermében vette át a országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottságától mandátumát Rétvári Bence, aki a Fidesz-KDNP színeiben a szavazatok több mint a felét megszerezve jutott be a nemsokára megalakuló új parlamentbe. A politikus köszönetet mondott azoknak, akik szavazataikkal támogatták, hogy a korábbi kormánypártok újabb négy éven át végezhessék munkájukat.

A kis ünnepségen – amelyen ott volt Fördős Attila polgármester, valamint Mokánszky Zoltán és Pető Tibor alpolgármesterek is – dr. Kmetty Ildikó, a helyi választási bizottság elnökhelyettese adta át a mandátumot, miután jogerőssé vált az április 8-án megrendezett választás eredménye a Pest megyei 04. számú választókerületben.

Rétvári Bence köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a választás lebonyolításában, megszervezésében és szavazópolgárként fontosnak tartotta a részvételt. Kiemelte, hogy a választókerületben jelentősen nőtt a Fidesz-KDNP támogatottsága, és ez további alapot ad az új kormány tevékenységéhez. Egyben köszönetet mondott ellenzéki kihívóinak a helytállásért és mert nyílt sisakkal vállalták a küzdelmet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lakossági fórum környezeti szennyezésről - Április 2-ig lehet kérdéseket küldeni

Rétvári Bence beszéde a mandátum átvétele után:

 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments