VÁLASZTÁS 2018: megrongálták Fehér Zsolt plakátjait

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A hét elején kezdték telepíteni Fehér Zsoltnak, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjének plakátjait a választókerület településein, ám Rádon máris megrongáltak néhányat. Fehér Zsolt a szerdán a váci főtéren megtartott sajtótájékoztatón azt mondta: vannak információik arról, hogy ki tehette, de az ügy kivizsgálását a rendőrségre bízzák, hiszen feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen.

Fehér Zsolt azt mondta: tudomásuk szerint egy váci kocsmatulajdonos van a történtek hátterében, aki pénzt kap azért, hogy plakátokat rongáljon. „Ebből látszik, hogy a jelenlegi kormánypártok tartanak a Jobbik választási sikerétől” – jelentette ki a képviselőjelölt.

Kemény szavakkal bírálta a Fidesz-KDNP koalíciót és befejezésül felszólította a polgárokat, hogy április 8-án menjenek el szavazni, ne féljenek leváltani a nyolc éve regnáló, szerinte alkalmatlan kormányt.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb parkolóhelyek épültek Alsóvároson

Egy kérdésre válaszolva Fehér Zsolt elmondta: meghívást kapott a néhány nap múlva sorra kerülő ellenzéki jelölti egyeztetésre. Megismételte, hogy a Jobbik csak a pártok egy részével – az LMP-t említette – hajlandó összefogni kormányzati szinten is.  ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments