Dunakanyar Hangja: Lingura Tibi lett a győztes!

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Ismét hatalmas sikerrel zárult a Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. A kilencedik alkalommal megrendezett országos népszerűségnek örvendő versenyre ezúttal is az ország minden pontjáról érkeztek az énekesek; most is több, mint százan jelentkeztek.

A dunakeszi VOKE-József Attila Művelődési Központban március 3-án, szombaton este ezúttal is telt ház előtt tartották az ünnepélyes döntő-finálét. A négy tagú szakmai zsűriben helyet foglalt az X-Faktorból jól ismert Horányi Juli énekes, dalszerző, Ujvári Zoltán Szilveszter, Zola, a New Level Empire zenekar énekese, dalszerzője, Toldi Tamás énekes, dalszövegíró, valamint Farkas Pál zeneiskola igazgató, karmester. A több mint három órás gálaest folyamán 18 döntős énekest hallgathatott meg a közönség, akik közül a zsűri gyermek- és felnőttkategóriában is hirdetett győztest.

A nagyszabású rendezvényt Tuzson Bence országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki köszöntő beszédében a tehetséges fiatalok támogatását emelte ki, valamint gratulált a rendezvény szervezőinek, hogy immáron kilencedik éve teremtenek kiváló bemutatkozási lehetőséget a zenei pályára készülőknek.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

A rendezvény ötletgazdája, Wernke Ádám köszönetet mondott minden támogatónak, akik segítették a rendezvényt, valamint kiemelten azoknak a szülőknek is, akik időt, pénzt, energiát nem kímélve, akár több száz kilométerről is elutaztak azért, hogy a gyermekük részt vehessen ezen a megmérettetésen.
Idén a zsűri Lingura Tibit választotta ki a Dunakanyar Hangja cím elnyerésére, aki a több mint háromszáz kilométerre fekvő Csengerről érkezett a versenyre. (Fenti képünkön a felnőttkategória legjobbjai balról jobbra: Filipov-Gyenis Erika a második, Lingura Tibor az első és Kiss Kata Bogi a harmadik helyen végzett.)

Az ünnepi hangulatban Zola elmesélte, hogy a verseny előtt majdnem elütötte Tibit a havas úton, és mint azt viccesen elmondta, valószínű már akkor érezte, hogy ez a srác nagy konkurencia lesz a hazai zenei életben. A zsűri és a közönség állva tapsolta meg a boldogságtól meghatódott fiatalembert.
Külön érdekesség, hogy tavaly Tibi húga, Lingura Dia nyerte meg a gyermekkategóriát, akivel aztán a TV2 képernyőjén is találkozhattunk a Sztárban sztár meg egy kicsi című műsorban, Keresztes Ildikó partnereként.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A Dunakanyar Hangja versenyen, mint minden évben, így most is kint voltak az országos kereskedelmi csatornák stábjai, akik szintén castingolták az énekeseket, így elképzelhető, hogy Kováts Vera és Benji után egy újabb Dunakanyar Hangját láthatunk majd viszont a tévében.

A gyermekkategória díjazottjai: Makkos Rozi különdíjas, Mészáros Napsugár a harmadik, Vatai-Frey Rebeka az első, Mikes Zsüli a második helyen végzett

Idén a gyermekkategóriában a 10 éves gödi Vatai-Frey Rebeka nyert, aki a Kids Oasis jóvoltából egy családi wellness hétvégét tölthet el, valamint a váci Mihályi László cukrászmester tortáját is hazavihette.
Lingura Tibi az elismerő oklevél és a vándorkupa mellé szintén egy wellness hétvégét nyert az esztergomi Portobello Hotel jóvoltából, valamint stúdiófelvételt a Z-Hang- és Fénystúdióban Zoller Zsolt jóvoltából, továbbá egy igazán különleges tortát is kapott az Európa Kávéháztól.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

A további helyezetteknek a gödi Aphrodite Hotel, az Optic World, a dunakeszi Auchan áruház, a dunakeszi Part Cafe étterem, a Kelly’s Fitness, a Ropogós étterem, és a Color Max Fitness is ajánlott fel értékes nyereményeket.

A Dunakanyar Rendezvényiroda két szervezője, Loksa Levente és Wernke Ádám elmondta, hogy már most nagyon készülnek a jövő évi nagy, jubileumi, 10. Dunakanyar Hangja versenyre, ahol terveik szerint az eddigi legnagyobb showt fogják megszervezni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments