Kézilabda: leköpték Érden a váci vezetőedzőt

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Furcsa közjáték keltett indulatokat a váci női kézilabda-csapat érdi mérkőzésén. Csapatunk egy állásfoglalást jelentetett meg hivatalos Facebook-oldalán, amelyben azt állítják: a hazai nézők leköpték és inzultálták Szilágyi Zoltán vezetőedzőt.

„A mérkőzés lefújását követően, ami az Érd győzelmével zárult, komoly atrocitás érte csapatunk hivatalos személyeit. Vezetőedzőnk, Szilágyi Zoltán a mérkőzés lefújását követően, amikor már a meccs utáni indulatok lecsillapodtak benne, nyugodtan ült a kispadon, és várta, hogy játékosaink a nézők köszöntése után visszatérjenek hozzá.

Eközben a kispad mögül egy néző leköpte és trágár szavakkal inzultálta edzőnket, amit ő, mint jóérzésű ember, természetesen felháborodással fogadott. Ebben a pillanatban a mérkőzés rendezői tettlegesen bántalmazták edzőnket, erőszakkal kivezették a játéktérről, és az öltöző folyosón is tovább folytatódott az inzultus. A szükséges lépéseket egyesületünk megtette!” – olvasható a váci közleményben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

A témával foglalkozott a Nemzeti Sport online is. „A mérkőzés után olyan történt, amit a nem rövid edzői pályafutásom alatt soha nem tapasztaltam – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Németh András, a Vác szakmai igazgatója. – Megtámadták az edzőnket a cserepadunkon, ami teljesen méltatlan volt ehhez a mérkőzéshez” – írják.

Érdi részről nem kommentálták az esetet, de a meccs végén készült szurkolói videofelvételeken az is látszódik, hogy Szilágyi megy neki a játékvezetőknek és a versenybíróknak – állítja a Nemzeti Sport. (fotó: Váci Női Kézilabda Sportegyesület/Facebook, archív)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments