VÁLASZTÁS 2018: Rétvári Bence a Fidesz-KDNP jelöltje

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Harrach Péter, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakciójának vezetője és Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője közösen jelentették be Vácott a nagypréposti palotában tartott tájékoztatón, hogy megszületett a döntés: a Fidesz és a KDNP közös jelöltjeként Rétvári Bence, az EMMI parlamenti államtitkára, a két párt választókerületi elnöke indul az áprilisi választáson.

Harrach Péter – aki jelenleg még a Pest megyei 4. számú választókerület képviselője – Rétvári Bence fiatalos lendületét, Balog Zoltán pedig munkabírását és segítőkészségét emelte ki. Mindketten úgy vélekedtek, hogy a pártkoalíció a legalkalmasabb jelöltet állítja a választásra, s Rétvári Bencének jó esélye van arra, hogy bejusson a parlamentbe.

A jelöltséget megköszönve az államtitkár azt mondta: az elmúlt hónapokban sikerült feltérképeznie a választókerület helyzetét, és a legfontosabb problémák megoldása már meg is kezdődött. Több településen indultak el kormányzati segítséggel beruházások, felújítások, így például Vácott új rendezvénycsarnok és múzeumi negyed épül, megújul a belváros egy része, a Reménység sportpályája és még folytathatnánk a felsorolást.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Centrumban az egészség: sokszínű programsorozat a Királyban

Rétvári Bence szerint egy gazdaságilag stabil, fejlődő országban a társadalom a saját teljesítményére alapozva tűzhet ki bátor célokat. Választási sikere esetén a térség fejlődése is folytatódhat. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments