Már lehet nevezni a Virágos Vác környezetszépítő versenyre

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Immár másfél évtizedes hagyománya van a „Virágos Vácért” közösségi környezetszépítő versenynek, melyet az idén tizenhatodik alkalommal hirdetnek meg a szervezők. A Virágos Vác verseny idén két új kategóriával bővült, ennek jelentkezési feltételei olvashatóak a jelentkezési lap utáni oldalon.

A jelentkezési lapok átvehetőek a polgármesteri hivatal portáján, illetve letölthetők és kinyomtathatók a Váci Városfejlesztő Kft honlapjáról – olvasható a városháza honlapján megjelent közleményben.

Fontos tudnivaló, hogy a jelentkezési határidő február 12. hétfő 18 óra. A kiírásra a hagyományokhoz híven ezúttal is három kategóriában: kertes házak; lakásszövetkezetek, társasházak, lépcsőházak; intézmények és cégek lehet nevezni.

Az önkormányzat és a Váci Városfejlesztő Kft biztosította palántákat májusban vehetik át a verseny résztvevői.

– A verseny életre hívását az a gondolat sugallta, hogy a város ösztönözze a lakosságot közvetlen környezetük és ezzel együtt az egész város virágos szépítésére. Az elmúlt másfél évtized tapasztalatai alapján évről évre nagyon sokan beneveznek. Számos résztvevő rendszeresen csatlakozik a programhoz, többen a kezdetektől fogva minden esztendőben részt vesznek a mozgalomban, és örömünkre mindig vannak új jelentkezők is – mondta Mezei Helga főkertész, a verseny főszervezője a vac.hu-nak nyilatkozva.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

A virágosztás tehát néhány hét múlva, májusban esedékes, a zsűri tagjai augusztus és szeptember során szemlézik az eredményt, az ősz közepe táján rendezendő ünnepélyes díjkiosztáson pedig minden kategóriában számos oklevél, „Virágos Vác – Virágos Ház” tábla talál gazdára.

További információ a 30/583-2805-ös telefonszámon kérhető. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments