Dunakanyar Hangja: februárban indul a válogatás

VÁCI NAPLÓ/RÉGIÓ ♥ Február 17-én kezdetét veszi a 9. Dunakanyar Hangja Tehetségkutató Énekverseny. Az ország egyik legnagyobb és legrégebbi énekversenyének – Dunakeszi Város Önkormányzatának támogatásával – ezúttal is a dunakeszi VOKE – József Attila Művelődési Központ ad otthont. A szervezők múlt héten sajtótájékoztató keretében ismertették a verseny részleteit és bemutatkozott az idei zsűri is.

A dunakeszi Part Cafe étteremben megtartott sajtótájékoztatón Wernke Ádám és Loksa Levente szervezők örömmel jelentették be, hogy immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyar Hangja tehetségkutató énekverseny, amely ezúttal is három fordulóból áll majd és az ország minden pontjáról várják a jelentkezőket korhatár nélkül.

A szervezők a sajtótájékoztatón elmondták: a válogatás február 17-én, szombaton 12 órától kezdődik a dunakeszi VOKE – József Attila Művelődési Központ színháztermében (2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.). A versenyre előzetesen e-mailben kell jelentkezni, de a Facebookon és a megadott telefonszámokon is lehet érdeklődni egészen a válogatás napjáig.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A válogatáson – a hivatalos regisztrációt követően – az énekeseket érkezési sorrendben, sorszám alapján szólítja majd a zsűri a színpadra. A válogatásra nem kötelező időben érkezni, bármikor be lehet csatlakozni, a szervezők folyamatosan várják az énekeseket; például aki csak este hatkor tud érkezni, az is nyugodtan indulhat a versenyen, mindenkit meghallgatnak!

A versenyre bárki benevezhet és gyakorlatilag bármit énekelhet! Nincs korhatár és nincs műfaji megkötés sem. A legkisebbektől, az idősebbekig, mindenkit várnak a szervezők.

Lehet énekelni musicalt, rockot, operettet, népdalt, bármit! Sőt, lehet saját dallal is jelentkezni, valamint a szervezők nagy szeretettel várják az olyan produkciókat is, ahol zongorás vagy gitáros kíséret is van. Aki zenei alapra szeretne énekelni, az vigye magával az alapot CD-n, vagy pendrive-on.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Két kategóriában is lehet nyerni. Gyermek kategóriában 7-14 éves korig várják a jelentkezéseket, felnőtt kategóriában nincs korhatár!

Előzetesen jelentkezni e-mailben (dunakanyar.iroda@gmail.com), vagy a Facebookon lehet (www.facebook.com/dunakanyariorda2010). A versennyel kapcsolatos minden információ a www.dunakanyarhangja.hu oldalon található.

A sajtótájékoztatón bemutatkozott az idei zsűri is. Ebben az évben a New Level Empire zenekar frontembere, Ujvári Zoltán Szilveszter ZOLA mellett Horányi Juli is csatlakozott a neves grémiumhoz. (képünkön a Dunakanyar Hangja zsűrije balról-jobbra: Toldi Tamás énekes, dalszövegíró, Horányi Juli énekes, dalszerző, Farkas Pál zeneigazgató, karmester, Zola énekes, dalszerző)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments