Laller gazdag karácsonya: új sisak és támogató

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Horváth Lajost, Lallert most már csak napok választják el attól, hogy ismét nekiinduljon élete legfontosabb kihívásának, a Dakar Rallynak. Az ünnepek és az eseménytelenség látszata ellenére zajlik az élet a versenyző körül, több érdekesség is történt a közelmúltban.

Az egyik ilyen hír, hogy új támogató érkezett a Laller Racing Dakar Team-hez. A Bioextra gyógyszereket és étrend-kiegészítőket (teákat és élelmiszereket) gyártó és forgalmazó magyar vállalat teljes mértékben azonosulni tud Laller törekvéseivel, és az általa képviselt értékekkel.
Szükség is lesz a szponzorációra, hiszen a csapat a dél-amerikai nagy dobás mellett már a következő évet is tervezgeti.

Az idei esztendő az egységes teammegjelenés jegyében telt, Horváth Lajos a Dakarra mégis kicsit „különcként” érkezik. Ez pedig a bukósisakjában ölt majd testet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

„Nagyon örülök a Bioextra érkezésének, ezúton is szeretném megköszönni Garamvölgyi Zoltán segítségét, közbenjárását. Zoltánra egyfajta mentorként tekintek, nagyon fontosak számomra a tanácsai és a véleménye. Az Euromotortól kapott sisakom ugyancsak szívet melengető, izgatottan várom már, hogy viselhessem! Különleges élmény lesz, mert az euromotoros srácok kijárták nekem a Nolan-nál, hogy a saját ‘képemre’ formálhassam őt” – mondta Laller.

A neves olasz manufaktúra szigorúan kikötötte, kinek kell megcsinálnia az általa elképzelt dekort, így került a képbe Mike Tamás. A airbrush művészről tudni érdemes, hogy többek között a legújabb Mad Max filmbe is dolgozott. A Dakar szintén eléggé posztapokaliptikus, így Laller reméli, hogy szerencsét hoz majd ez az alkotás!.

Az új fejvédő bemutatásának megadta a módját a csapat, a Digi Sport Reggeli Start élő-egyenes adásában történt meg a leleplezés.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

A Dakar Rally-t megelőző utolsó tévéinterjúban Szombathy Pál műsorvezető Horváth Lajost és Tóth Krisztián Márk sajtóst faggatta arról, hogy áll a projekt alig több mint tíz nappal a rajt előtt. A 40. jubileumi megmérettetésen 139-es számot kapó motoros január 1-én indul útnak, hogy aztán 6-án Limából nekivágjon a flúgos futamnak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments