Átszakadt a gát, megvan az első bajnoki pont

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A nyolcadik mérkőzésén végre megszerezte első pontját a Váci KSE férfi kézilabda-csapata. Vasárnap nagy csatában küzdöttek meg az NB I-ben a fiúk a ceglédiekkel, s egy rendkívül változatos második félidő végén végre örülhettek: Váci KSE–Ceglédi KKSE 28–28 (15–13).

Hét vesztes mérkőzés után lépett pályára Gúnya Péter gárdája, amely az új szezonra jelentősen megfiatalodott. A ceglédiek sem állnak valami jól a bajnokságban, kilenc meccsből mindössze kettőt nyertek meg, ötször viszont kikaptak.

A vasárnapi meccsen a mieink kezdtek jobban és az első félidő végére biztató vezetést szereztek. A második játékrészben hatalmas küzdelem folyt a pályán. A negyvenedik percben már az ellenfél vezetett három góllal, mire hatalmas hajrába kezdtek a mieink és szűk tíz perc múlva már nálunk volt az előny. Ekkor csökkent mindkét csapatnál a koncentráció, sok volt a hiba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Három perccel a lefújás előtt még a vendégek vezettek két góllal, amire a mieink nagyon lelkes játékkal, összeszedve minden erejüket válaszolni tudtak és a végére kiegyenlítettek.

 – Örülünk az első pontunknak, amely jó küzdőképességünknek köszönhető. Az igazságos pontosztozkodás után megyünk tovább, hiszen sorban jönnek a hasonló nagy csaták – értékelte a mérkőzést Gúnya Péter. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments