A megye pályázatot hirdet az Év értéke díjra

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Pest Megye Önkormányzata pályázatot hirdet az Év értéke díjra. A díjjal azt a közösséget díjazza az önkormányzat, amelyik egy, már a megyei értéktárba felvett értéket kiemelkedően tud reprezentálni, ezáltal képes az érték és a megye ismertségét még inkább növelni: például új programot tud szervezni, marketingtevékenységet épít az érték köré, turisztikai vonzerőt teremt, média megjelenéseket generál, meg tudja jeleníteni az értéket a helyi oktatásban, nemzetközi kapcsolatot képes építeni általa.

Azaz olyan újdonsággal képes kiegészíteni az érték ismertségét, ami addig nem, vagy kevésbé volt ismert a nagyközönség számára. A díjra pályázni november 20-ig lehet az ertektar@pestmegye.hu címen.

A beküldött pályázatban részletezni kell, hogy a pályázó melyik megyei értéket, milyen formában reprezentálta, milyen tevékenységet épített köré, milyen eszközökkel valósította azt meg.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kerékpáron és lóháton, avagy a „Kerékpározás és lovaglás” sikerei

Az Év értéke díj győztes pályázat 50.000 Ft támogatásban részesül. (Képünkön: 2016-ban az üllői Doberdói Bánlaky József életműve lett az Év Pest Megyei Értéke.)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments