Vácon az Eötvös Cirkusz: A Harlequin titka

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Minden évben teljesen új műsorral érkezik Vácra a világhírű Eötvös Cirkusz. Ettől a hagyománytól ebben az évben sem térnek el. Előadásaik iránt nagy az érdeklődés, ezt jelzi, hogy a Váci Napló által kisorsolt jegyekre pillanatok alatt akadt jelentkező.

„Bebizonyítjuk, hogy lehet és szükségszerű ötvözni a hagyományos régi cirkuszt a jövő ‘új cirkusz’ stílusával, hisz minden újnak az alapja a hagyományokra épült cirkusz és mindezt megfűszerezzük egy mesés világgal, Harlequin varázslatos világával, melyben egy titokra is fény derül” – írják programismertetőjükben.

Világszámokból nem lesz hiány. Nemzetközi gálaműsorukban fellépnek légtornászok, akrobaták, szemfényvesztő illuzionisták, hófehér paripák, oroszlánok, púpos tevék, lámák, zebrák, kecskék és más egzotikus állatok is láthatóak lesznek a porondon. Új szuper műsorunk címe: A Harlequin titka, a közönség szerint az elmúlt évek egyik legjobb cirkuszműsora, melyet csak az Eötvös cirkusz képes életre kelteni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

A cirkusz ezen az októberi hosszú hétvégén szerepel Vácott. Az előadások hétköznap 18, szombaton 15 és 18, vasárnap 15, hétfőn pedig 11 és 15 órakor kezdődnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments