Nyílt nap a dunakeszi autópálya mérnökségen

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Magyar Közút dunakeszi autópálya mérnöksége első alkalommal nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, ahová szeretettel várnak minden érdeklődőt. A Magyar Közút mérnökségére ez idáig nem volt lehetőség egy külsős számára betekinteni és közelebbről szemügyre venni a közutasok mindennapjait.

Erre most először október 7-én, szombaton délelőtt 10 órától, egészen délután 15 óráig kerül sor. A nyílt nap alkalmával az érdeklődők megnézhetik a Dunakeszin lévő mérnökséget, a speciális gépjárműveket, a sótárolót és a diszpécseri helyiséget. A szervezők a legkisebb látogatókra is gondoltak, a közútkezelő garázsban felállított ugrálóvárral és arcfestőkkel várják őket.

A rendezvény megszervezésével a Magyar Közút nem titkolt szándéka, hogy a hiányzó munkaerő jövőbeni pótlására az odalátogató gyerekekkel megismertessék és megkedveltessék a közutas életet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A Magyar Közút dunakeszi autópálya mérnöksége az M0-s autóút 73-as kijáratánál, a Dunakeszi Auchan lehajtóban lévő körforgalomból az első kihajtón át közelíthető meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments