M2-es út: a jövő héten lezárják az egyik sávot

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M2-es autóúton történő bővítési munkálatokból adódóan, a korábban bevezetésre került forgalomkorlátozásokon kívül, az M2-es autóút gödi szakaszán is korlátozásokra kell számítani.

Szeptember 12-én, kedden ideiglenes forgalomkorlátozás került bevezetésre az M2-es autóúton Göd településnél a 28+000–29+000 km szelvények közötti szakaszon. A munkálatok miatt az érintett útszakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben!

A 2×2 sávos gödi szakaszokon szeptember 12. délelőtt mindkét irányban lezárásra kerültek a belső sávok. A forgalom mindkét pályán a külső sávon haladhat, a belső sávok kinyílása megszűnik.

A gödi csomópontban a le- és felhajtóágak továbbra is üzemelnek, de a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban torlódásokra számíthatnak az arra közlekedők.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

Várhatóan a jövő hét folyamán a Budapest felé vezető oldal (jelenlegi bal pálya) kerül lezárásra, így a jelenlegi jobb pályán fog haladni a kétirányú forgalom. A Gödről Budapest felé történő felhajtás, valamint a Vác felőli lehajtás Göd irányába a lezárt bal pálya munkaterületén átvezetéssel lesz biztosítva.

A Magyar Közút kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében a csomópontban kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba!

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról, valamint az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments