Új forgalmi rend van érvényben az M2-esen

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M2-es autóúton történő bővítési munkálatokból adódóan forgalomkorlátozásra kell számítani. Akik ma arra járnak, figyeljenek, mert már most hatvanas és előzni tilos táblák vannak kihelyezve, ráadásul még tart a rendőrség országos sebességellenőrző akciója.

Augusztus 23-án ideiglenes forgalomkorlátozás került bevezetésre az M2-es autóúton Dunakeszi és Göd települések között, a 21+000–27+000 km szelvények közti szakaszán. Az ideiglenes forgalomkorlátozásból adódóan, az útszakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom van érvényben. Ezen szakasz augusztus 26-tól a forgalmi sávok szűkítésével és sárga, ideiglenes burkolati jelek felfestésével is kiegészül.

Augusztus 28-tól az M2-es autóúton Göd és Vác települések között, a 29+000–37+000 km szelvények közti szakaszán, ideiglenes forgalomkorlátozás lesz. Az útszakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom kerül bevezetésre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Szociális infrastruktúra megújítása az Alsó-Ipoly mentén

A kivitelezési munkálatok teljes időtartama alatt forgalom- és sebességkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Bízunk abban, hogy az M2-es autóút négysávosítása minden közlekedő megelégedésére szolgál majd, a könnyebb haladás és a balesetmentes közlekedés érdekében – olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleményében.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról, valamint az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments