Rekordszámú jelentkező az idei váci nyílt napra

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Duna-Dráva Cement Kft. idén is megrendezi a minden évben nagy érdeklődésnek örvendő nyílt napját a Váci Cementgyárban. A szeptember 8-i rendezvény célja elsősorban a gyár környezetvédelmi beruházásának bemutatása az érdeklődők számára.

Az előző évben megközelítőleg 300 érdeklődő vett részt az eseményen, idén azonban már mintegy 600 látogatót vár a Váci Gyár. A program népszerűségét mutatja, hogy egy hét alatt elfogytak a meghirdetett helyek, ezért a jelentkezést augusztus közepén le kellett zárni. A DDC elsősorban magánszemélyek, családok és iskolás csoportok jelentkezését várta; a cementgyártás iránt érdeklődőket és a családi programot keresőket egyaránt. A jelentkezői létszám azt bizonyítja, hogy a környékbeli lakosok szeretnének betekintést nyerni a környezetükben működő gyár mindennapjaiba.

Központi Gyógyszertár Vác

A nyílt nap során idén is gyár- és bányalátogatáson vehetnek részt a látogatók, kicsik és nagyok számára is számtalan érdekes programot biztosítanak a szervezők. A résztvevők bepillantást nyerhetnek egy európai csúcstechnológiával működő gyár kulisszái mögé, a bányából pedig a városi panorámát is megcsodálhatják. A nyílt nap ideje alatt különböző előadások keretében megismerkedhetnek a modernizációs beruházás során alkalmazott technológiákkal is.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

Örömmel tölti el a Duna-Dráva Cement Kft-t, hogy ekkora érdeklődés övezi tevékenységüket a gyár- és vonzáskörzetében élők körében. A szervezők pedig bíznak abban, hogy akik idén nem tudtak részt venni a nyílt napon, a következő évben ellátogatnak majd az eseményre.

A tavalyi nyílt napról készült beszámolót a vállalat honlapján olvashatja el. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments