Fiatal zenei tehetségek a váci nemzetközi fesztiválon

VÁCI NAPLÓ/kultúra ♥ Ma, csütörtökön kezdődik és vasárnap estig tart Vácott az a zenei fesztivál, amelyen fiatal tehetségek mutatkoznak be a közönségnek. A rendezvénynek a Híradás Centrum ad helyet.

A Váci Közéleti Egyesület rendezésében, illetve a Danubia Talents Nemzetközi Zenei Programsorozat keretében a nyár utolsó hétvégéjén zenei fesztiválra invitálják az érdeklődőket. A kezdet az augusztus 31-i, csütörtöki koncert, amelynek helyszíne a Március 15. tér, ahol 17 órakor Kiss Julianna és Rintaro Akamatsu zongoraművészek játszanak a Casio egyik legújabb fejlesztésű zongoráján.

Ezt követően Hornyák Balázs fuvolaművész és Kiss Julianna zongoraművész adnak elő könnyű, nyárvégi darabokat a téren sétálók és pihenők szórakoztatására.

Pénteken és vasárnap 18 órakor külföldi vendégművészekkel várják a szervezők az érdeklődőket a Váci Híradás Centrum dísztermében. Az első napon 18 órától Edoardo Mancini a VII. Accademia Musicale Romana győztese és a Danubia Talents Mesterkurzus részvevőinek zongorakoncertjére kerül sor, fellép Riko Shimoyauchi és Moeka Ueno.

Vasárnap, a zárónapon pedig Sandro Gori (oboa), Luca Magni (fuvola) és Kiss Julianna (zongora) közös játékában gyönyörködhet a közönség. Minden rendezvényre díjtalan a belépés. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments