Augusztus után is élnek a vakációs bérletek a vasúton

VÁCI NAPLÓ/régió ♥ Idén is népszerűek a MÁV-START Vakáció bérletei. A 30 napig érvényes változat szeptember 1-jéig, a 15 napos szeptember 16-ig még megvásárolható. Vakáció bérletekkel a diákok egészen szeptember végéig korlátlanul utazhatnak a vasúttársaság belföldi járatain, másodosztályon.

Még nincs vége a vakációnak, a vasúttársaságnál pedig még koraősszel is kitart a nyári kedvezményes időszak: azoknak a diákoknak, akik a következő egy-másfél hónapban belföldi programokat, utazásokat, kirándulásokat terveznek, érdemes kihasználniuk a pénztárcabarát Vakáció bérletek nyújtotta lehetőségeket.

A még néhány napig elérhető 30 napos bérlet 15.900 forintba kerül, és szeptember 30-ig korlátlan utazást biztosít a MÁV-START, illetve a GYSEV teljes belföldi hálózatán, másodosztályon. Első osztályon való utazáshoz a kocsiosztály-különbözetet, feláras vonat – például InterCity – használatához a felárat meg kell fizetni, gyorsvonati pótjegyet viszont nem kell váltani.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagymarosi áprilisi programajánló

A 15 napos bérlet 9.900 forintba kerül, és szeptember 16-ig lehet megvásárolni – természetesen nem csak pénztárban, hanem automatából vagy akár online is. Ráadásul internetes vásárlás esetén 3 százalékkal olcsóbb, ha az otthoni kinyomtatását vagy mobiltelefonon, esetleg a laptop képernyőjén való bemutatását választjuk.

A 15 napig érvényes Vakáció bérletet 2017 nyarán vezette be a vasúttársaság, de már most legalább olyan népszerű, mint a többi változat: a Vakáció bérletekből eddig csaknem 25 százalékkal több fogyott, mint a múlt év hasonló időszakában. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments