Eboué jött és ment: focicipőjét elárverezik Vácott

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ A csütörtök délutáni nyilvános edzéssel véget ért a közös munka az Arsenal korábbi kitűnő labdarúgójával, a 79-szeres elefántcsontparti válogatott Emmanuel Eboué-val a Vác FC csapata számára.

„A három közös edzés során egy rendkívül profi, ugyanakkor rendkívül szerény, sztárallűröktől mentes sportolót ismertünk meg Ebu személyében” – vonják meg a néhány órás együttlét tanulságait a csapat honlapján. „Az edzések során rendkívül sokat segített játékosainknak, jó tanácsokkal látta el őket. A csütörtöki közös ebéd után az étteremben a fiúknak mesélt a pályafutásáról, legszebb élményeiről, önmagáról, így egy kicsit jobban, közelebbről megismerhettük őt.”

A csütörtök délutáni edzés végén elköszönt csapatunktól, megköszönve a lehetőséget, hogy velünk gyakorolhatott, örömét fejezte ki, hogy megismerte csapatunkat és megígérte, ha legközelebb Magyarországon jár, meglátogat minket. Búcsúajándékként felajánlotta futballcipőjét a csapat egyik játékosának, ugyanakkor Nagy Tibor vezetőedző javaslatára csapatunk vezetősége úgy döntött, hogy a cipőt elárverezzük és a befolyt összeget klubunk jótékonysági célra ajánlja fel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

„Természetesen mi sem engedtük útjára Ebut üres kézzel, klubunk egy dedikált mezt ajándékozott neki búcsúzóul. Tulajdonosunknak, John Marshallnak köszönjük, hogy lehetővé tette csapatunk számára, hogy egy igazi világsztárral készülhettünk pár napig” – írják beszámolójukban.

Eboué a csütörtöki edzésen hamar felvette a váciak ritmusát, a Nagy Tibor által gyakoroltatott támadási formációkban ügyesen és aktívan részt vett. Sőt, egy többpasszos akció után szép gólt is lőtt, amit a lelátókon kíváncsiskodó mintegy félszáz váci drukker megtapsolt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments