Nem hosszabbítják meg Csank és Belák szerződését

VÁCI NAPLÓ/sport ♥ Pénteken tartott egyeztetést Pető Tibor elnök a Vác Városi Labdarúgó Sportegyesület jövőjével kapcsolatban, ezen részt vett Belák Gyula ügyvezető igazgató és Csank János szakmai igazgató is. Áttekintve az utánpótlás csapatok teljesítményét, végül olyan döntés született, hogy a június 30-án lejáró szerződéseket egyik vezető esetében sem hosszabbítják meg.

Pető Tibor – aki egyben városunk alpolgármestere is – lapunk érdeklődésére elmondta: a klub igyekezett minden feltételt biztosítani a nyugodt szakmai munkához, ennek ellenére az utánpótlás csapatunk kiesett az NB II-ből. Egyben köszönetét fejezte ki a két szakember eddigi munkájáért.

Központi Gyógyszertár Vác

A klubelnök hozzátette: mivel hamarosan megkezdődik a felkészülés a következő szezonra, már tárgyalnak a távozók pótlásáról. Hogy ki mellett teszik le a voksukat, az néhány nap alatt eldől és az új vezetőket hamarosan bemutatják a szurkolóknak is. (képünkön a Vác FC NB III-as bajnoki címének ünneplésekor Belák Gyula, John Marshall, Csank János és Orbán Levente)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

4 hozzászólás
legújabb
legrégebbi legnépszerűbb
Inline Feedbacks
View all comments