Kigyulladt egy társasházi lakás a Csányi körúton

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ Kigyulladt egy háromszintes, tizenhat lakásos társasház második emeleti lakása péntek este Vácon a Csányi László körúton. A tűz keletkezésekor a lakásban két felnőtt és egy gyermek tartózkodott, akik kimenekültek az égő lakásból, eközben könnyebb füstmérgezést szenvedtek, a mentők kórházba szállították őket.

A váci hivatásos tűzoltók egy vízsugár segítségével a lángokat eloltották, ezzel párhuzamosan kosaras tűzoltógépjármű segítségével a felső szintről mentették az embereket, illetve az alsóbb szintről pedig légző álarcban kezdték meg a mentést – tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjétől. A lakók kimentésében a Váci Rendőrkapitányság percek alatt a helyszínre érkező munkatársai is részt vettek – értesültünk más forrásból.

A tűzoltást követően a füsttel telítődött lépcsőházat az egységek ventilátor segítségével átszellőztették, majd átvizsgálták a kiégett hatvan négyzetméteres lakást. Az átszellőztetést követően a lakók visszatérhettek a lakásaikba. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja a tűz keletkezésének okát és körülményeit. (fotó: BM OKF médiaszerver/PMKI Vác HTP)

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments