Évet értékelt a váci rendőrkapitány: javultak a mutatók

VÁCI NAPLÓ/a város ♥ A Váci Rendőrkapitányság vezetője megtartotta évértékelőjét. Latorovszky Gábor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető február 28-án állománygyűlés keretében értékelte a szervezet 2016 évben végzett munkáját egyben meghatározta 2017 évre a célkitűzéseket.

Kiemelte, hogy a rendőrkapitányság illetékességi területén tovább csökkentek az ismertté vált bűncselekmények, emelkedtek a nyomozás eredményességi és felderítési mutatók. Alapvető célkitűzéseiket teljesítették, a határrendészeti feladataikat végrehajtották.

Az évértékelő elöljárója dr. Németh Gyula rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdasági főkapitány helyettes volt. Az értekezletet a rendőri állomány és a meghívott vendégek, társszervek képviselői mellett megtisztelte Fördős Attila polgármester is.

Dr. Németh Gyula elismerését fejezte ki a kapitányság teljes állományának a tavalyi évben végzett munkájáért egyben hangsúlyozta, hogy az elvégzett munka minden mutatóban meglátszik.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Fördős Attila polgármester példaértékűnek nevezete az együttműködést, gratulált az elért eredményekhez és megköszönte a tavalyi évben végzett munkát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments